Me─Ĺimurska ┼żupanija HNS-a nastavlja s edukacijom du┼żnosnika

─îakovec, 5. studenoga ÔÇô Nakon instrukta┼że Akademije o kreiranju, organiziranju i realiziranju investicija na lokalnoj razini koju je Me─Ĺimurska ┼żupanija HNS-a provela u svim svojim podru┼żnicama, u okviru sjednice Predsjedni┼ítva ┼ŻO HNS-a Me─Ĺimurske ┼żupanije, kolegija predsjednika podru┼żnica i voditelja timova svi prisutni bili su upoznati i sa seminarom Politi─Źke akademije HNS-a o vje┼ítinama pregovaranja i strate┼íkom politi─Źkom planiranju.

O svemu navedenom govorio je Matija Posavec, predsjednik ┼ŻO HNS-a Me─Ĺimurske ┼żupanije i zamjenik ┼żupana Me─Ĺimurske ┼żupanije.

Posavec je govore─çi o vje┼ítinama pregovaranja proces pregovaranja podijelio u faze i korake napomenuv┼íi da se faze odnose na proceduru i odnose me─Ĺu stranama koje pregovaraju, a koraci na pripremu, razgovor, prijedloge, sam ─Źin pregovaranja i rezultat. U svakoj od faza i koraka upoznao je sve prisutne sa detaljima na koje se mora obratiti pa┼żnja kako bi pregovori pozitivno zavr┼íili.

Tako─Ĺer, bilo je govora i o strate┼íkom politi─Źkom planiranju, seminaru koji je Politi─Źka akademija HNS-a u suradnji sa Zakladom Friedrich Naumann za slobodu odr┼żala u Zagrebu. U Zagrebu su o navedenoj temi govorili Davor Gjenero, politi─Źki analiti─Źar i Marijana Grbe┼ía s Fakulteta politi─Źkih znanosti Sveu─Źili┼íta u Zagrebu.

Na sjednici je, izme─Ĺu ostalog, bilo govora o va┼żnoj temi koja se odnosila na pripreme za nadolaze─çe lokalne izbore 2013.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a