Tema akcijskog plana HNS-a u nadolaze─çem razdoblju prezentira se redovito na terenu

perica webZagreb, 26. velja─Źe 2018. ÔÇô Proteklog tjedna o ciljevima i osnovnim smjernicama HNS-ove politike u nadolaze─çem razdoblju razgovaralo se u HNS-ovoj zagreba─Źkoj, koprivni─Źko-kri┼żeva─Źkoj i me─Ĺimurskoj ┼żupanijskoj organizaciji.

U Zagreba─Źkoj ┼żupanijskoj organizaciji nastavnik Akademije Perica Novosel odr┼żao je prezentaciju o EU projektima i radu HNS-a u nadolaze─çem razdoblju. Prezentiranju teme o EU projektima i ulozi AZRE priklju─Źio se i gradona─Źelnik Grada Svetog Ivana Zeline Hrvoje Ko┼í─çec sa konkretnim problemom i pomo─çi koju je dobio od iste. Tako─Ĺer, temu je prezentirao i predsjednik Dubravko Pono┼í svojim komentarima i napomenom vezano uz EU projekte.

U HNS-ovoj koprivni─Źko-kri┼żeva─Źkoj ┼żupanijskoj organizaciji temu o osnovnim smjernicama HNS-ove politike je prezentirala predsjednica Jasmina Pavlovi─ç, dok je o istoj temi u HNS-ovoj me─Ĺimurskoj ┼żupanijskoj organizaciji govorio Josip ┼áipek, zamjenik na─Źelnika Op─çine Strahoninec. Oboje su sve prisutne upoznali sa novim strana─Źkim ciklusom i akcijskim planom HNS-a na osnovu predavanja predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka i glavnog tajnika Sre─çka Feren─Źaka.

Tako─Ĺer, ┼Żupanijska organizacija Me─Ĺimurske ┼żupanije je na istoj sjednici Predsjedni┼ítva potvrdila dosada┼ínju nastavnicu Akademije Sonju Ivo┼í i odabrala nove nastavnike Akademije. Ekipi iz svih ┼żupanijskih organizacija priklju─Źili su se zamjenik na─Źelnika Op─çine ┼átrigova Damir Kova─Źi─ç i zamjenik na─Źelnika Op─çine Strahoninec Josip ┼áipek. ─îestitamo!

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a