Nastavnik Akademije je temeljna poveznica strana─Źke infrastrukture

nastavnici 2018Zagreb, 22. rujna 2018. ÔÇô ÔÇ×Nastavnik Akademije je temeljna poveznica strana─Źke infrastrukture", istaknula je predsjednica HNS-ove koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼ŻO Jasmina Pavlovi─ç u okviru svoga predavanja na edukaciji o obrazovnoj ulozi nastavnika.

Misao vodilja u daljnjem predavanju Pavlovi─ç bila je komunikacija nastavnika s HNS-ovim du┼żnosnicima, vije─çnicima te ─Źlanstvom na lokalnoj razini s jedne strane, kao i u dogovoru s predsjednikom ┼ŻO i glasnogovornikom komunikacija s medijima s druge strane. Nastavno na Pavlovi─ç voditelj Akademije Boris Bla┼żekovi─ç je istaknuo kako se nastavnik u svojem radu uvijek mora dodatno obrazovati i stjecati nova znanja.

U drugom dijelu seminara obradila se tema o na─Źinima medijskog komuniciranja pri─Źa na lokalnoj razini u kojoj su glavni akteri glasnogovornici ┼ŻO i izbornih jedinica. PR tim je svoja izlaganja vi┼íe temeljio na interakciji sa sudionicima ┼íto je pokazalo dobar rezultat i polu─Źilo odli─Źnu diskusiju.

O navedenim temama govorili su Velibor Pani─ç, direktor strate┼íkih komunikacija te stru─Źna suradnica za odnose s medijima u Sredi┼ínjem uredu HNS-a Mirela Pejakovi─ç - Levstek.

 

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a