Akademija uspješno završila 2019. godinu

kraj 2019 webZagreb, 27. prosinca 2019. ÔÇô Akademija je u prvoj polovici akademske godine 2019./2020. ponudila bogat program rada. Na┼íi polaznici su u naju┼żem doticaju s problemima i potrebama svoje sredine koja od njih o─Źekuje kvalitetan i transparentan rad, odgovore na mnoga pitanja i iskorak naprijed. Rije─Ź je o ljudima od kojih HNS mnogo o─Źekuje, ┼íto podrazumijeva i veliku odgovornost, a ni┼íta manja nisu niti o─Źekivanja bira─Źa u jedinicama lokalne i regionalne samouprave.

Tako je Akademija u okviru 1. odjela do kraja ove godine obradila seminare razli─Źitih tematika. Bilo je govora o politici i medijima, prednostima i nedostacima komuniciranja medijskih tema PR ureda i ┼ŻO HNS-a, o na─Źinima kori┼ítenja EU fondova, novoj poreznoj politici te refleksiji porezne politike na jedinice lokalne i regionalne samouprave. Provedeni su i seminari o pripremama HNS-ovih organizacija za gradske i op─çinske prora─Źune na terenu.

Tako─Ĺer, odr┼żane su i dvije radionice o kampanjama na temu strate┼íkog planiranja europskih izbora, kao i jedna radionica na temu kampanja na kojoj su sudjelovali visoki strana─Źki du┼żnosnici. Od po─Źetka akademske godine krenula je i ┼íkola javnog nastupa koja je uspje┼íno zavr┼íena u mjesecu prosincu pod palicom profesorice Smiljane Leinert Novosel. Bravo za 2. odjel. U okviru 3. odjela ─Źak 15 puta su posje─çene izborne jedinice dok je 4. odjel uspje┼íno proveo teambuilding ┼Żenske inicijative HNS-a te bio aktivan sudionik na doga─Ĺanjima stranaka i zaklada s kojima usko sura─Ĺuje.Sve u svemu uspje┼ína polovica godine.

Veselimo se doga─Ĺanjima u 2020. godini.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a