„Važna je intenzivna i disciplinirana komunikacija“

parla glas webZagreb, 29. veljače 2020. – Na seminaru Akademije s ciljem priprema za nadolazeće parlamentarne izbore bilo je govora o ključnim porukama, pripremama i tehnikama rada glasnogovornika i nastavnika Akademije u nadolazećem razdoblju, kao i o alatima promocije na društvenim mrežama.

„Intenzivna i disciplinirana komunikacija su na prvom mjestu. Također, pri izradi poruke treba obratiti pažnju i na kredibilitet izvora komunikacije. Ne zaboravite da je važna i ljudska perspektiva i to kako neki projekt koji želimo predstaviti konkretno utječe na živote ljudi", istaknuo je u svom predavanju Maro Alavanja, glasnogovornik HNS-a.

Sandro Hamzić, voditelj digitalnog tima govorio je o načinu rada i alatima promocije na društvenim mrežama, prije svega Facebooku i Instagramu – o tome kako funkcioniraju, kako su zamišljeni, kakav utjecaj imaju te kako ih ljudi doživljavaju.

U drugom dijelu seminara provedena je radionica koju su moderirali djelatnici PR ureda HNS-a. Radionica se sastojala od uputa i smjernica slijedom koje su sudionici podijeljeni u skupine pisali priopćenja i statuse za društvene mreže na zadane teme, nakon čega je uslijedila analiza.

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a