Beus Richembergh i Škvarić radno na terenu!

web saborski opcenitoZagreb, 20. o┼żujka 2015. - U okviru 2. odjela Akademije za dodatno obrazovanje iz op─çe politike saborski zastupnici Goran Beus Richembergh i Marijan ┼ákvari─ç posjetit ─çe Krapinsko-zagorsku i Viroviti─Źko-podravsku ┼żupaniju te ponedjeljak 23. o┼żujka provesti radni dan na terenu.

 

 

ÔÇ×Mogu─çnosti i potencijali turizma Krapinsko-zagorske ┼żupanije"

U suradnji Akademije i HNS-ove krapinsko-zagorske ┼żupanijske organizacije, saborski zastupnik HNS-a i predsjednik saborskog Odbora za turizam Goran Beus Richembergh, u ponedjeljak 23. o┼żujka posjetit ─çe Krapinske Toplice. Prilikom svog dolaska odr┼żat ─çe konferenciju za medije, gostovati na Radio postaji Krapina i govoriti na javnoj tribini o mogu─çnostima i potencijalima turizma Krapinsko-zagorske ┼żupanije. Uz na┼íeg saborskog zastupnika na konferenciji za medije novinarima ─çe se obratiti i An─Ĺelko Topolovec, predsjednik HNS-ove krapinsko-zagorske organizacije i na─Źelnik Op─çine Radoboj i Davor Gredi─Źak, ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubi─Źke Toplice.

Konferencija za medije predvi─Ĺena je za 14 sati u Uredu HNS-a Krapina, a javna tribina zapo─Źet ─çe u 17 sati u Domu kulture u Krapinskim Toplicama.

ÔÇ×Lokalna samouprava i EU fondovi"

U suradnji Akademije i HNS-ove viroviti─Źko-podravske ┼żupanijske organizacije, u prostorijama HNS-a u Pitoma─Źi, Marijan ┼ákvari─ç, saborski zastupnik HNS-a i ─Źlan saborskog Odbora za lokalnu i podru─Źnu (regionalnu) samoupravu i Odbora za regionalni razvoj i fondova EU odr┼żat ─çe javnu tribinu o lokalnoj samoupravi s naglaskom apliciranja sredstva iz EU fondova.

Doga─Ĺanje ─çe se odr┼żati u ponedjeljak 23. o┼żujka s po─Źetkom u 18:30 sati, a otvorit ─çe ga predsjednik HNS-ove viroviti─Źko-podravske ┼żupanije Marijan Rengel. Od 18 sati HNS-ov saborski zastupnik davat ─çe i izjave za medije.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a