Stanovnici Lekenika razgovarali s HNS-ovim saborskim zastupnikom

boris lekenik webPe┼í─çenica/Lekenik, 1. travnja 2015. ÔÇô Saborski zastupnik i voditelj Akademije Boris Bla┼żekovi─ç je u okviru 2. odjela Akademije za dodatno obrazovanje iz op─çe politike posjetio Lekenik i razgovarao s HNS-ovim ─Źlanovima, simpatizerima i ostalim zainteresiranim stanovnicima Op─çine.

Stanovnike Lekenika zanimali su konkretni odgovori na pitanja o aktualnoj politi─Źkoj i gospodarskoj situaciji u dr┼żavi te ostavci biv┼íe ministrice kulture Zlatar Violi─ç. Tako─Ĺer, razgovaralo se i o nadolaze─çim parlamentarnim izborima, prosvjedu branitelja te politici i stajali┼ítima HNS-a koja su vezana uz populaciju mladih.

Predsjednik HNS-ove sisa─Źko-moslava─Źke ┼żupanije Ivan Nekvapil istakao je va┼żnost mogu─çnosti direktnog razgovora sa saborskim zastupnikom o problemima rada i ┼żivota svih gra─Ĺana i stanovnika Sisa─Źko-moslava─Źke ┼żupanije.

Bla┼żekovi─ç ─çe ovakvim posjetima nastaviti obilaziti gradove i op─çine ─Źitave Sisa─Źko-moslava─Źke ┼żupanije kako bi kao HNS-ov zastupnik VI. izborne jedinice gra─Ĺanima i stanovnicima istih pribli┼żio rad Hrvatskog sabora, ulogu zastupnika te rad u saborskim odborima, kao i poslu┼íao i pomogao rije┼íiti probleme stanovnika jedinica lokalne i regionalne samouprave navedene ┼żupanije, kao ┼íto to ve─ç tri godine ─Źini za gra─Ĺane Siska.

Osim Ivana Nekvapila, doma─çin cjelokupnog doga─Ĺanja bila je i Renata Ba─Źurin, predsjednica podru┼żnice HNS-a Lekenik, a razgovoru su prisustvovali i vije─çnici HNS-a Op─çinskog vije─ça Zoran Keserovi─ç i Stevo Cekovi─ç.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a