Saborski zastupnici radno na terenu!

web saborski opcenitoZagreb, 10. travnja 2015. - U okviru 2. odjela Akademije za dodatno obrazovanje iz opće politike saborski zastupnici Marijan Škvarić i Boris Blažeković posjetit će Karlovačku i Vukovarsko-srijemsku županiju te ponedjeljak 13. i utorak 14. travnja provesti radni dan na terenu.

 

 

„Zakon o izboru zastupnika u Hrvatski sabor"

U suradnji Akademije i podružnice HNS-a Vinkovci, saborski zastupnik HNS-a i voditelj Političke akademije Boris Blažeković, u ponedjeljak 13. travnja posjetit će Vinkovce.

Prilikom svog dolaska dat će izjave za medije i govoriti na javnoj tribini o novoizglasanom Izbornom zakonu. Javnu tribinu će otvoriti Mirna Krajina-Andričević, predsjednica podružnice HNS-a Vinkovci, a svima prisutnima obratit će se i predsjednik HNS-ove vukovarsko-srijemske županije Mario Jozanović.

Izjave za medije predviđene su za 16:45 sati, a javna tribina započet će u 17 sati u dvorani Gradske vijećnice Vinkovci.

 

„Lokalna samouprava i EU fondovi"

U suradnji Akademije i HNS-ove karlovačke županijske organizacije, u prostorijama HNS-a u Karlovcu, Marijan Škvarić, saborski zastupnik HNS-a i član saborskog Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu i Odbora za regionalni razvoj i fondova EU održat će javnu tribinu o lokalnoj samoupravi s naglaskom apliciranja za sredstva iz EU fondova.

Događanje će se održati u utorak 14. travnja s početkom u 18 sati, a medijima će se u 17:30 sati obratiti Marijan Škvarić, Dean Žabčić, predsjednik HNS-ove karlovačke organizacije i Anka Perić, predsjednica podružnice HNS-a Karlovac koja je ujedno i domaćin događanja.

Također, Marijan Škvarić će od 16:30 gostovati i snimiti emisiju za TV 4 rijeke pod nazivom „Tema dana", a aktualna tema je lokalna samouprava s naglaskom apliciranja za sredstva iz EU fondova.

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a