Odr┼żan okrugli stol o poreznoj reformi

batinic reforma webVara┼żdin, 13. velja─Źe 2017. ÔÇô U Zelendvoru je u organizaciji HNS-a Vara┼żdinske ┼żupanije odr┼żan okrugli stol na temu porezne reforme, a o temi su govorili saborski zasupnici HNS-a Bo┼żica Makar i Milorad Batini─ç.

Okupljene je prije samog okruglog stola pozdravio Zlatan Mo┼ímondor, tajnik ┼ŻO HNS-a Vara┼żdinske ┼żupanije, a Makar i Batini─ç su u okviru teme detaljnije govorili o porezu na nekretnine i utjecaju reforme na lokalnu samoupravu.

Na okruglom stolu prisustvovali su HNS-ovi na─Źelnici i gradona─Źelnici, te ─Źlanovi predsjedni┼ítva ┼Żupanijske organizacije HNS-a, kao i predsjednici podru┼żnica. U raspravi koja je uslijedila nakon prezentacije najvi┼íe je pitanja bilo o porezu na nekretnine, a na─Źelnici i gradona─Źelnici izrazili su zabrinutost kako ─çe se cijela reforma zapravo odraziti na gra─Ĺane.

Nakon okruglog stola o poreznoj reformi odr┼żano je i predavanje o konceptu, izazovima i klju─Źnim pokazateljima uspje┼ínosti razvoja pametnih i odr┼żivih gradova. Na temu ''Pametni gradovi'' prezentaciju je odr┼żao Ivan Bednjani─ç Buni─ç, koji je sudjelovao na seminaru na istu temu u organizaciji Politi─Źke akademije u Zagrebu.

Okrugli stol odr┼żan je u okviru redovnog rada 2. odjela Politi─Źke akademije za dodatno obrazovanje iz op─çe politike.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a