HNS Slavonije i Baranje u jeku priprema za lokalne izbore

web slavonski 3 obilazakZagreb, 14. studenoga 2016. - Dok su se ostale stranke nakon parlamentarnih izbora bavile unutarstrana─Źkim izborima, previranjima i borbom za vlast u dr┼żavi, Hrvatska narodna stranka ÔÇô liberalni demokrati odmah je prionula poslu te kao sto┼żerna stranka liberalnog gra─Ĺanskog centra krenula sa pripremom za lokalne izbore u svibnju sljede─çe godine, rekao je u sklopu ┼żupanijskih obilazaka 3. odjela Akademije organizacija Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza predsjednik HNS-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Ivan Vrdoljak.

Predsjednik stranke u dru┼ítvu glavnog tajnika Sre─çka Feren─Źaka i predstojnice Sredi┼ínjeg ureda HNS-a Barbare Zvonar odr┼żao je proteklog vikenda sastanke s ─Źlanovima u ┼żupanijskim sredi┼ítima Po┼żegi, Slavonskom Brodu i Vinkovcima te Osijeku i Virovitici.

ÔÇ×┼Żelimo ve─ç sada pisati programe i donijeti odgovornost i rezultat kako u ─Źitavoj dr┼żavi tako posebno u Vinkovcima, Osijeku i ostalim op─çinama i gradovima odnosno slavonsko-baranjskim ┼żupanijama", kazao je tijekom sastanaka s ─Źelnicima slavonsko-baranjskih ┼żupanijskih organizacija predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

ÔÇ×S na┼íim ljudima razgovaramo otvoreno, planiramo i pripremamo svoje kandidate za na─Źelnike i gradona─Źelnike, a Sredi┼ínjica koja je u HNS-u jedinstvena daje im punu podr┼íku u njihovim kampanjama", naglasio je.

Brojnost i sna┼żna strana─Źka organizacija kao i etablirani pojedinci kao predvodnici HNS-ovih organizacija iz izbora u izbore potvr─Ĺuju rast i snagu HNS-a, a prvenstveno ─Źinjenicu da su op─çine i gradovi koje odgovorno vode HNS-ovci najrazvijenije sredine na podru─Źju Republike Hrvatske u kojima se puno bolje i kvalitetnije ┼żivi, zaklju─Źeno je.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a