„Trening javnog nastupa“

najava web1Zagreb, 30. ožujka 2017. - U organizaciji Političke akademije HNS-a pod pokroviteljstvom njemačke liberalne zaklade Friedrich Naumann za slobodu u petak, 31. ožujka i subotu, 1. travnja 2017. godine održat će se seminar pod nazivom „Ususret lokalnim izborima – trening javnog nastupa".

Seminar se organizira za sve kandidate/kandidatkinje za gradonačelnike/ce HNS-a, a tijekom seminara provest će se niz zanimljivih predavanja. Sudionici će slušati o javnom govoru, općem dojmu javnog nastupa te uspješnosti i efikasnosti prilikom javnog nastupanja.

U Biogradu na Moru će se tijekom seminara održati čak 3 radionice. Kandidati će na radionicama vježbati javni nastup pred publikom te nastup u medijima (radio postaja, TV kuća). Također, na kraju će biti održan i trening javnog govora kandidata pred publikom na zadanu temu.

Seminar će voditi stručnjakinja za javni nastup Smiljana Leinert Novosel sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, Igor Kolman, saborski zastupnik HNS-a u mandatu 2011./2015. i Boris Blažeković, voditelj Političke akademije.

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a