Otvoren natječaj za studij Akademije i MEC-a: „Upravljanje u institucijama države“

skolica web prosinacZagreb, 8. prosinca 2014. - Politička akademija Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata i Međunarodni edukacijski centar otvaraju natječaj i pozivaju sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave za interdisciplinarni studij „Upravljanje u institucijama države".

Program će povezati ex-katedra predavanja i radionice tijekom tri semestra, čime će ponuditi polaznicima priliku za sveobuhvatno obrazovanje koje će uključivati teoretsko znanje i praktične vještine. Program je namijenjen političkim praktičarima, javnim službenicima i drugim zainteresiranim osobama koji žele zauzeti čelne pozicije u procesu stvaranja javnih politika. Krajnji cilj programa jest edukacija jedne skupine političkih profesionalaca i budućih visokopozicioniranih javnih službenika koja će im omogućiti uspješno sudjelovanje u stvaranju javnih politika, a posebno u širem kontekstu Europske unije.

Prvi semestar započinje u veljači 2015. i traje do srpnja 2015. godine, drugi semestar započinje na jesen 2015. i traje do veljače 2016. godine, dok će treći semestar započeti u veljači 2016. s vremenom trajanja do srpnja 2016. godine.

Rok prijave na studij je 15. siječnja 2015., uz uvjete dostave kratkog motivacijskog pisma i životopisa kandidata. Prijavom na studij polaznici se obvezuju pohađati sva tri semestra, a predavanja će se održavati u prostorijama Političke akademije HNS-a, Tomićeva 2/II, u Zagrebu radnim danom od 19 do 22:30 sati i vikendom u poslijepodnevnim satima. Participacija za studij iznosi 1500 kuna po semestru. Sveukupno trajanje osnovnog programa studija je 120 predavanja od 90 minuta.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Gorana Neralića, predsjednika Međunarodnog edukacijskog centra i stručnog suradnika u Političkoj akademiji HNS-a na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i broj telefona: +385 1 4877 002.

Ukoliko se želite dodatno obrazovati i steći opća znanja i praktične vještine potrebne za uspješno obavljanje javnih funkcija i sudjelovati u procesu formuliranja i implementacije javnih politika pozivam Vas da se prijavite na studij te učinite veliki korak u svojoj karijeri. Više informacija o programu studija možete pročitati u priloženom letku.

Letak „Upravljanje u institucijama države"

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a