Priručnik: „Proračun u JL(R)S – primjeri iz prakse“

proracun gotov webZagreb, 25. siječnja – Šesti odjel Političke akademije HNS-a pod nazivom Odjel izdavaštva, izdao je svoj prvi priručnik pod nazivom „Proračun u JL(R)S – primjeri iz prakse". U priručniku se mogu naći korisne informacije o samom pojmu proračuna, zakonodavnom i institucionalnom okviru proračuna, proračunskom ciklusu te praktičnoj provedbi proračuna.

 

Ovim putem zahvaljujemo se Miloradu Batiniću, Klaudiji Brezovec, Kristijanu Jurjaku, Goranu Kovačeviću, Davoru Lamzi i Jugu Puljizeviću koji su omogućili da se koristimo njihovim izlaganjima i materijalima, redaktorici Mariji Duljković, lektorici Marijani Milinović i grafičkoj i tehničkoj urednici Mariji Dekanić. Na kraju neizmjerno hvala Središnjem uredu HNS-a bez kojeg sve ne bi bilo realizirano.

 

Vjerujemo da će vam ova knjižica, a i sve ostale publikacije koje ćemo dalje izdavati, uvelike koristiti u savladavanju određenih specifičnih znanja i vještina za obavljanje posebno odgovornih dužnosti u radu u JL(R)S i u obnašanju drugih političkih funkcija u stranci i društvu, a sa zajedničkim ciljem boljeg i sretnijeg života svakog našeg sugrađanina.

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a