Odjeli Akademije

1. Odjel za dodatno obrazovanje HNS-ovih izabranih predstavnika u JL(R)S

Kao dio ovoga odjela djeluje preko 70 nastavnika Politi─Źke akademije HNS-a. Seminari razli─Źitih tematika odr┼żavaju se jednom mjese─Źno u Zagrebu te je prisustvovanje nastavnika obavezno. Nakon seminara, nastavnici su du┼żni prenijeti odslu┼íano u svojoj ┼żupanijskoj organizaciji.

2. Odjel za dodatno obrazovanje iz op─çe politike

U sklopu ovog odjela organiziraju se okrugli stolovi na teme razli─Źitih politika te javne tribine diljem Hrvatske.

3. Odjel za dodatno obrazovanje i organizacijsko ja─Źanje stranke

Ovaj odjel namijenjen je ja─Źanju organizacije obilaskom terena gdje se odr┼żavaju sastanci na teme vezane uz strana─Źko djelovanje i team-building aktivnosti. Voditelji ovog odjela su glavni tajnik HNS-a i predstojnik Sredi┼ínjeg ureda HNS-a.

4. Odjel za posebne programe

Ovaj odjel sura─Ĺuje i njeguje me─Ĺunarodnu suradnju sa inozemnim partnerima odr┼żavaju─çi seminare za mlade, ┼żene i sve du┼żnosnike HNS-a.

5. Odjel za javnost

U okviru politi─Źkog trenutka, ukazala se potreba otvaranja Politi─Źke akademije HNS-a prema javnosti. Time je utemeljen i Savjet 5. Odjela Politi─Źke akademije. Kao samostalno i nezavisno tijelo, Savjet 5. Odjela Akademije te┼żi pribli┼żavanju liberalnih ideja ┼íiroj javnosti putem okruglih stolova, konferencija i predavanja s razli─Źitim tematikama. ─îlanovi Savjeta su Vesna Pusi─ç, Andrea Zlatar Violi─ç te Slavko Goldstein, Zdravko Petak i Darko Pol┼íek.

6. Odjel izdavaštva

Tijekom godina kroz Akademijin se rad prikupio veliki broj zanimljivih predavanja i materijala koji ─çe se izdati u vidu bro┼íura, priru─Źnika i kataloga.

7. Odjel - Pozivni centar HNS-a

Uklju─Źuje slu┼żbu neposrednog kontakta s ─Źlanovima i simpatizerima HNS-a te op─çom populacijom te se bavi i razli─Źitim ispitivanjima javnog mnijenja.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a