Bjelovarsko-bilogorska ┼żupanija HNS-a posjetila Hrvatski sabor

Zagreb, 26. rujna - U sklopu 3. Odjela Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke, dvadeset du┼żnosnika Bjelovarsko-bilogorske ┼żupanije HNS-a, a na poziv Politi─Źke akademije, posjetilo je Hrvatski sabor.

U Saboru ih je pozdravila Andreja Horvat Fri┼í─Źi─ç, predstojnica Ureda potpredsjednika Hrvatskog sabora te se nakon toga krenulo u obilazak Sabora. Nakon obilaska Hrvatskog sabora, svi prisutni prisustvovali su sjednici koju je vodio HNS-ov potpredsjednik Sabora Milorad Batini─ç, a svoj posjet su zavr┼íili u prostorijama Kluba zastupnika HNS-a gdje su ih do─Źekali saborski zastupnici Vladimir Bilek, Nada Turina-─Éuri─ç, Sonja K├Ânig, Petar Baranovi─ç i Sr─Ĺan Gjurkovi─ç. U ugodnom okru┼żenju razgovaralo se o radu Kluba te je napomenuto kako uklju─Źivanje du┼żnosnika i ─Źlanova HNS-a iz ┼żupanijskih organizacija ovakvim posjetima doprinosi kvalitetnijem radu stranke i vo─Ĺenju dr┼żave u kojoj upravo HNS ima zna─Źajnu ulogu.

 

Nakon slu┼żbenog posjeta Hrvatskom saboru, u Akademiji je odr┼żan radni sastanak o radu i pote┼íko─çama u radu predsjednika podru┼żnica HNS-a, kao i o tome kako bi stranka trebala djelovati u predstoje─çem razdoblju. O navedenoj temi govorio je Boris Bla┼żekovi─ç, voditelj Politi─Źke akademije i saborski zastupnik HNS-a.

Sljede─çi posjet Hrvatskom saboru u organizaciji Politi─Źke akademije HNS-a predvi─Ĺen je za 17. listopada, kada ─çe Hrvatski sabor posjetiti Vara┼żdinska ┼żupanija.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a