Jakom koalicijom u Lici do pokretanja gospodarstva

Gospi─ç, 28. listopada ÔÇô ÔÇ×Gra─Ĺani Li─Źko-senjske ┼żupanije zaslu┼żuju bolju i u─Źinkovitiju vlast od ove HDZ-ove, koja je va┼íu ┼żupaniju dovela na samo dno u svim segmentima ┼żivota.", rekao je u okviru 3. Odjela Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke, na radnom sastanku u Gospi─çu, odr┼żanom u okviru obilaska ┼żupanijskih organizacija HNS-a, potpredsjednik HNS-a i ministar graditeljstva i prostornog ure─Ĺenja Ivan Vrdoljak.

Pozvao je ┼żupanijski HNS da poku┼ía uspostaviti koalicije gdje god je to mogu─çe, jer je, kako je rekao, samo jakim koalicijama u Lici mogu─çe smijeniti HDZ-ovu vlast, dovesti do politi─Źkih promjena, a time i do pokretanja investicija i gospodarstva.

 

ÔÇ×Li─Źko-senjska ┼żupanija ┼żeljna je promjena. Situaciju u kojoj su HNS i njegovi partneri iz Kukuriku koalicije u poziciji da vode dr┼żavu treba preslikati na Li─Źko-senjsku ┼żupaniju kako bi se olak┼íalo pokretanje projekata i potaknuo gospodarski procvat Like", rekao je predsjednik ┼Żupanijske organizacije Li─Źko-senjske ┼żupanije Stipe ─ća─çi─ç.

O poziciji, planovima i ciljevima HNS-a uo─Źi lokalnih izbora, govorio je i predsjednik Sredi┼ínjeg odbora HNS-a i ┼żupan Vara┼żdinske ┼żupanije Predrag ┼átromar. Podsjetio je da HNS trenutno ima 73 ┼żupana, gradona─Źelnika, na─Źelnika i njihovih zamjenika i da mu je cilj na predstoje─çim lokalnim izborima osvojiti 20 posto vi┼íe mandata nego ┼íto ih ima sada.

ÔÇ×Krajnje je vrijeme da utvrdite potrebe i mogu─çnosti po pojedinim gradovima i op─çinama, kako bi mogli izraditi dobre projekte u cilju podizanja komunalnog, obrazovnog i energetskog standarda gra─Ĺana", rekao je ┼átromar i pozvao Li─Źko-senjsku ┼żupanijsku organizaciju HNS-a da po uzoru na Vara┼żdinsku izgradi pobjedni─Źku organizaciju jer, zaklju─Źio je, na izborima pobje─Ĺuju oni koji su kvalitetno organizirani i koji u svojim organizacijama imaju ljude sposobne za obna┼íanje vlasti.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a