Odjel organizacijskog ja─Źanja stranke nastavlja obilazak

Split, 27. listopada ÔÇô Tre─çi odjel Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika i ┼áibenika na red je do┼íao i Split.

Zahvaljuju─çi HNS-u i koalicijskoj vlasti u Splitu bi se trebale graditi 4 nove ┼íkole: nova O┼á ┼Żnjan-Pazdigrad sa ┼íkolskom dvoranom, dovr┼íetak izgradnje O┼á Pujanke i nove ┼íkolske dvorane, dogradnja O┼á Split 3 i O┼á Kamen-┼áine, ukupno 81.305.820,00 kn vrijednosti procijenjene samo izgradnje.

 

ÔÇ×O─Źekujemo uskoro od Gradskog vije─çe Grada Splita da prihvati svoj dio obaveza od 45% po modelu JPP", rekao je predsjednik Dalmatinskog regionalnog saveza.

HNS-a i saborski zastupnik HNS-a Sr─Ĺan Gjurkovi─ç na sastanku odr┼żanom u Splitu tijekom obilaska ┼żupanijskih organizacija HNS-a, govore─çi o primjeni modela javno-privatnog partnerstva (JPP) u gradu Splitu.

Predsjednik Sredi┼ínjeg odbora HNS-a i ┼żupan Vara┼żdinske ┼żupanije Predrag ┼átromar govorio je o primjeni modela JPP u Vara┼żdinskoj ┼żupaniji. Istaknuo je da su izgra─Ĺene ili dogra─Ĺene 33 ┼íkole, da je skoro sva nastava jednosmjenska, a da srednjo┼íkolci imaju skoro besplatan prijevoz, npr. cijena karte je 900,00 kn a ─Ĺaci pla─çaju samo 30,00 kn.

Predsjednik ┼Żupanijske organizacije HNS-a Splitsko ÔÇô dalmatinske ┼żupanije i pomo─çnik ministra gospodarstva Ivo Milati─ç osvrnuo se na organizacijsko ja─Źanje HNS-a, te kazao da ─çe do lokalnih izbora HNS biti organiziran u svim jedinicama lokalne samouprave u SD┼Ż..

ÔÇ×O─Źekujemo pove─çanje izbornog rezultata za minimalno 20% u lokalnim samoupravama Splitsko-dalmatinske ┼żupanije", naglasio je predsjednik ┼ŻO HNS-a Ivo Milati─ç.

Tako─Ĺer je istaknuo da su u tijeku pripreme za lokalne izbore, te stalni kontakti s koalicijskim partnerima i da se do kraja godine o─Źekuje definiranje svih zajedni─Źkih kandidata..

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a