Akademijin 3. odjel na terenu o va┼żnosti unutarstrana─Źke komunikacije

akademkoZagreb, 23. prosinca 2015. ÔÇô U okviru 3. odjela Akademije s ciljem organizacijskog ja─Źanja stranke, a nakon provedenih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor zavr┼íio je prvi dio posjeta HNS-ovim ┼żupanijskim organizacijama, koje je odradila ekipa iz Sredi┼ínjeg ureda HNS-a.

Do sada su posje─çene HNS-ova zagreba─Źka, sisa─Źko-moslava─Źka, koprivni─Źko-kri┼żeva─Źka, me─Ĺimurska, vara┼żdinska i karlova─Źka ┼żupanijska organizacija. Na sastancima u ┼żupanijskim organizacijama sudjelovali su predsjednici i tajnici regionalnih saveza i ┼żupanijskih organizacija, glasnogovornici istih, predsjednici podru┼żnica i ─Źlanovi Predsjedni┼ítva ┼żupanijskih organizacija.

Razgovaralo se o organizacijskom ja─Źanju HNS-a u nadolaze─çem razdoblju, kao i o analizi rezultata parlamentarnih izbora s posebnim naglaskom na unutarstran─Źku komunikaciju. Obilazak je krenuo iz HNS-ove zagreba─Źke organizacije, u srijedu 16. prosinca, a ovaj prvi dio posjeta zavr┼íio je ju─Źer u Karlovcu. Cjelokupan teren planira se obi─çi do kraja mjeseca sije─Źnja 2016. godine.

Sva doga─Ĺanja i obilasci 3. odjela Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke odr┼żavaju se pod palicom i u organizaciji glavnog tajnika HNS-a Sre─çka Feren─Źaka i predstojnika Sredi┼ínjeg ureda ┼Żarka Stilina, a na njima sudjeluje i Barbara Zvonar, stru─Źna suradnica u Sredi┼ínjem uredu.

Akademijin 3. odjel svoje aktivnosti nastavlja sredinom mjeseca sije─Źnja kada ─çe na┼ía ekipa posjetiti HNS-ovu bjelovarsko-bilogorsku ┼żupanijsku organizaciju.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a