Sastanci organizacijskog ja─Źanja HNS-a u ┼żupanijama Slavonsko-baranjskog RS-a

zastava webZagreb, 20. sije─Źnja 2016. ÔÇô U okviru 3. odjela Akademije s ciljem organizacijskog ja─Źanja stranke, a nakon provedenih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor sredinom mjeseca prosinca 2015. godine zapo─Źeo je jo┼í jedan obilazak HNS-ovih ┼żupanijskih organizacija.

Na sastancima u ┼żupanijskim organizacijama sudjeluju predsjednici i tajnici regionalnih saveza i ┼żupanijskih organizacija, glasnogovornici istih, predsjednici podru┼żnica i ─Źlanovi Predsjedni┼ítva ┼żupanijskih organizacija.

Ovakve sastanke u okviru Akademijinog 3. odjela odr┼żavamo redovito, dva do tri puta godi┼ínje, ─Źime ja─Źamo unutarstrana─Źku komunikaciju i samu organizaciju. Pokazalo se da je upravo organizacijsko ja─Źanje jedan od razloga dobrih rezultata HNS-a na izborima.

Na┼í tim 3. odjela Akademije u sastavu Feren─Źak ÔÇô Stilin - Zvonar do sada je obi┼íao ┼żupanijske organizacije Sredi┼ínje-hrvatskog, Sjeverozapadno-hrvatskog, Istarsko-primorsko-goransko-li─Źko-senjskog i Dalmatinskog regionalnog saveza, a u nekim ┼żupanijskim organizacijama im se priklju─Źio i potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Sljede─ça destinacija posjeta su ┼żupanije Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza koje ─çe biti posje─çene nadolaze─çeg vikenda.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a