Unutarstrana─Źka komunikacija je svrha kvalitetnijeg povezivanja HNS-a na svim razinama

intranet barbi hamzoZagreb, 15. velja─Źe 2016. ÔÇô U okviru 3. odjela Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke odr┼żan je seminar o va┼żnosti unutarstrana─Źke komunikacije te o upotrebi strana─Źkog intraneta.

Na seminaru je bilo govora o ideji i provedbi strana─Źkog intraneta u praksi. Platforma obuhva─ça evidentiranje svih aktivnosti stranke na svim razinama, pomagat ─çe kolegama u realizaciji spomenutih aktivnosti i pratiti ┼żivot organizacije, dok ─çe se s druge strane korisnici lak┼íe dijeliti informacije, pregledavati aktivnosti, kao i arhivirati sve potrebne i va┼żne dokumente na jednom mjestu.

Unutarstrana─Źki intranet kreiran je u svrhu kvalitetnijeg informiranja i povezivanja stranke te se ve─ç godinu dana radi na spomenutoj internetskoj platformi koja ─çe biti dostupna svim strana─Źkim du┼żnosnicima.

Teorijski dio odr┼żala je Barbara Zvonar, predstojnica Sredi┼ínjeg ureda HNS-a i voditeljica 3. odjela Akademije, dok je radionicu moderirao voditelj IT slu┼żbe sredi┼ínjeg ureda HNS-a Sandro Hamzi─ç.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a