3. odjel Akademije kre─çe u svoj prvi obilazak terena u akademskoj godini 2016./2017.

logic akademija webZagreb, 19. listopada 2016. ÔÇô U okviru 3. odjela Akademije s ciljem organizacijskog ja─Źanja stranke, a uo─Źi priprema za nadolaze─çe lokalne izbore 2017. zapo─Źinje jo┼í jedan obilazak HNS-ovih ┼żupanijskih organizacija.

Na sastancima u ┼żupanijskim organizacijama sudjelovat ─çe predsjednici i tajnici regionalnih saveza, predsjednici, tajnici, glasnogovornici i ─Źlanovi Predsjedni┼ítva ┼żupanijskih organizacija te predsjednici i tajnici podru┼żnica.

Na sastancima ─çe biti govora o organizacijskom ja─Źanju HNS-a i pripremama za lokalne izbore 2017. godine, kao i o analizi izbornih rezultata zastupnika u Hrvatski sabor.

Obilazak kre─çe u ─Źetvrtak, 20. listopada iz Karlovca, a do sredine mjeseca studenoga obi─çi ─çe se sve HNS-ove ┼żupanijske organizacije.

Svi sastanci 3. odjela Akademije za organizacijsko ja─Źanje stranke odr┼żavaju se i provode na inicijativu glavnog tajnika HNS-a Sre─çka Feren─Źaka i predstojnice Sredi┼ínjeg ureda HNS-a Barbare Zvonar koji su ujedno i voditelji tog istog Akademijinog odjela.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a