Druga radionica s Alde strankom uoči izbora za Europski parlament

alde webZagreb, 21. veljače 2019. – U suradnji Središnjeg ureda HNS-a i Političke akademije te pod pokroviteljstvom Alde stranke, u subotu, 23. veljače održat će se 2. radionica strateškog planiranja na temu priprema za kampanju za EU izbore.

Ova radionica je nastavak na susret iz Marije Bistrice, a također se organizira za voditelje izbornih stožera i glasnogovornike izbornih jedinica.

Trening predstavlja finalnu pripremu i susret voditelja stožera i glasnogovornika izbornih jedinica prije provedbe kampanje za europske izbore. Voditelji stožera izbornih jedinica predstavit će svoje planove i aktivnosti. Tijekom izlaganja i nakon njih treneri ALDE stranke će zajedno sa sudionicima analizirati predložene aktivnosti u tijeku kampanje i predlagati konkretne načine kojima se iste mogu poboljšati.

Trening provodimo s ciljem razmjene iskustava i ideja koje se tiču provedbe naredne kampanje i usvajanja prilagodbi u strategiji i aktivnostima koje će osigurati ostvarivanje ciljeva HNS-a na izborima za Europski parlament.

© 2012., Sva prava pridržana, Politička akademija HNS-a