Politika je sinergija!

web ZIZagreb, 30. rujna 2019. - Na svome susretu proteklog vikenda u Mariji Bistrici pro┼íireno Predsjedni┼ítvo ┼Żenske inicijative konstruktivno je raspravljao o temama koje su usko vezane za ulogu ┼żena i njihovo aktivno sudjelovanje u politici.

Govorilo se o unutarstrana─Źkim izborima, kako i na koji na─Źin ┼żene mogu postati uspje┼íne poduzetnice te s kojim pote┼íko─çama se na tom putu mogu susresti. Tako─Ĺer, bilo je govora i o na─Źinima kako motivirati ┼żene da se bave politikom i koje im liderske i komunikacijske vje┼ítine u tome mogu pomo─çi. Posljednja tema bila je vezana za posebnu brigu o ┼żenskom zdravlju i pravu na odabir.

Va┼żno je da se politika mora ┼íto vi┼íe usmjeriti prema u─Źenju poduzetni┼ítva te da ┼żene moraju po─Źeti preuzimati upravlja─Źke funkcije. Cjelo┼żivotno u─Źenje se ne smije zaboraviti jer ono motivira, omogu─çuje komunikaciju i timski rad. Komunikacijske vje┼ítine se u─Źe, a emocije su ljudska svakodnevnica te ih ljudi ne znaju komunicirati. ┼áto se ti─Źe ┼żenskog zdravlja svaka od ┼żena se mora brinuti o svome zdravlju jer jedino na takav na─Źin mo┼że biti korisna u svim sferama dru┼ítva.

ÔÇ×Politika je hranidbeni lanac. Politika je sinergija. Na┼ía znanja, ideje i energija mogu utjecati na bolje pozicioniranje stranke", poru─Źile su HNS-ovke sa svog teambuildinga s napomenom da ┼żene moraju napraviti zna─Źajan iskorak i lokalno i nacionalno.

┬ę 2012., Sva prava pridr┼żana, Politi─Źka akademija HNS-a